Van harte welkom!

Zorgcentrum de Vleugels.
Al meer dan 10 jaar
gaan we samen dit engagement aan.

 

We willen jullie dan ook
van harte danken
voor alle mooie momenten

en voor alle steun
tijdens die voorbije jaren.

Beste Sympathisanten van de Nacht ter Engelen,

 

Ook dit jaar hebben we, uit respect voor ons publiek, geen gezondheidsrisico’s willen nemen en werd de volgende Nacht ter Engelen uitgesteld naar 9 december 2022.  Volgend jaar dus !

Dit is uiteraard geen reden om dit jaar ons hart niet te tonen voor de werking van Zorginstelling de Vleugels.  Onder het motto “Zorgen voor Zorg” werd binnen het Beschermcomité beslist om de opbrengst van de webshop 2021 toe te kennen aan het voltallige personeel van de Vleugels.

Op deze manier kunnen wij de 450 medewerkers een hart onder de riem steken en hen tonen dat wij oog hebben voor de extreme omstandigheden waarbinnen al deze mensen het laatste anderhalve jaar hun opdracht dienden te vervullen.

Elke medewerker zal begin volgend jaar een originele en een niet snel te vergeten attentie ontvangen.

Wist je dat!

Het beschermcomité heeft beslist om z'n actieradius wat te verruimen en dus ook andere goede doelen te ondersteunen. Zo kan het studentenfonds LISA nu ook rekenen op onze financiële steun.

Wat is fonds LISA?
 

Via het Fonds LISA  worden studenten ondersteund die door sociale en/of financiële omstandigheden moeilijk de stap van het secundair naar het hoger onderwijs kunnen zetten.

LISA zorgt niet enkel voor financiële en logistieke steun maar zorgt ook en vooral voor persoonlijke begeleiding op maat van de student(e). Vrijwillige ‘peters en meters’ helpen en coachen de studenten bij hun opleiding en bij al wat daar bij komt kijken.