Van harte welkom!

Zorgcentrum de Vleugels.
Al meer dan 10 jaar
gaan we samen dit engagement aan.

 

We willen jullie dan ook
van harte danken
voor alle mooie momenten

en voor alle steun
tijdens die voorbije jaren.

Beste Sympathisanten van de Nacht ter Engelen,

 

Ook dit jaar hebben we, uit respect voor ons publiek, geen gezondheidsrisico’s willen nemen en werd de volgende Nacht ter Engelen uitgesteld naar 9 december 2022.  Volgend jaar dus !

Dit is uiteraard geen reden om dit jaar ons hart niet te tonen voor de werking van Zorginstelling de Vleugels.  Onder het motto “Zorgen voor Zorg” werd binnen het Beschermcomité beslist om de opbrengst van de webshop 2021 toe te kennen aan het voltallige personeel van de Vleugels.

Op deze manier kunnen wij de 450 medewerkers een hart onder de riem steken en hen tonen dat wij oog hebben voor de extreme omstandigheden waarbinnen al deze mensen het laatste anderhalve jaar hun opdracht dienden te vervullen.

Elke medewerker zal begin volgend jaar een originele en een niet snel te vergeten attentie ontvangen.

Wist je dat!

Het beschermcomité heeft beslist om z'n actieradius wat te verruimen en dus ook andere goede doelen te ondersteunen. Zo kan het studentenfonds LISA nu ook rekenen op onze financiële steun.

Via verschillende netwerkevenementen komen de bedrijven in contact met andere clubleden en een zesmaandelijkse update zorgt ervoor dat je als sponsor helemaal mee blijft met de laatste ontwikkelingen en resultaten.

Door te blijven investeren en het Fonds LISA verder uit te bouwen, kunnen steeds meer talentvolle jongeren de kansen krijgen om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Deze jongeren zijn bovendien de uitgelezen ambassadeurs voor het Fonds LISA. Misschien worden ook zij ook ooit Meter of Peter of zelfs sponsor van het Fonds LISA en maken zij mee het verschil. Investeren in Fonds LISA is met andere woorden investeren in de toekomst.

Wat is fonds LISA?
 

Via het Fonds LISA  worden studenten financieel ondersteund die door sociale en/of financiële omstandigheden moeilijk de stap van het secundair naar het hoger onderwijs kunnen zetten.

LISA zorgt niet enkel voor financiële en logistieke steun maar zorgt ook en vooral voor persoonlijke begeleiding op maat van de student(e). Vrijwillige ‘peters en meters’ helpen en coachen de studenten bij hun opleiding en bij al wat daar bij komt kijken.
 

Steunen kan door 1 euro per dag of 365 euro per academiejaar en per persoon.

Indien je dit wenst te doen, neem contact op met ons.

En nog iets!

Zoals jullie weten is een deel van de opbrengst van de opendeurdag van de luchtmachtbasis te Koksijde ten voordele van de Vleugels.
 
De Luchtmachtbasis Koksijde bracht ons het heugelijke nieuws dat er een cheque van EUR 3.000 werd toegekend aan de Vleugels.
De volgende opendeurdag vindt plaats op 5 juli 2023. We zorgen ervoor dat we er opnieuw bij zijn.
 
Dank aan de militaire overheid van de luchtmachtbasis Koksijde voor deze financiële steun.

Wat zijn ons plannen voor 2022 en 2023?
 

Onze webshop zal weer beschikbaar zijn voor de aankoop van heerlijke champagne en wijnen.

 

Ons feest plannen we terug in december 2023. We zijn bezig met brainstormen over een exclusieve beleving. Wordt vervolgd.

Wat met de vorige jaren?

Onze steun via de webshop 2021
 

Onder het motto “Zorgen voor Zorg” werd binnen het Nacht ter engelen comité beslist om de opbrengst van de webshop 2021 toe te kennen aan het voltallige personeel van de Vleugels.

Daardoor mochten alle medewerkers van de Vleugels een mooi geschenkpakket met heel wat lekkers ontvangen van het beschermcomité van de Vleugels. Dit keer wou men met de opbrengst alle medewerkers een hart onder de riem steken en bedanken voor hun tomeloze inzet en flexibiliteit tijdens deze Covidperiode. Dit mooi gebaar werd zeer gewaardeerd.

Opbrengst onze webshop 2020

 

Met enige trots en een zeer warm gevoel, mogen we terugblikken op een ruime opbrengst van de verkoop via de webshop vorig jaar.

Dankzij jullie steun konden er de voorbije jaren tal van cliëntgerichte projecten gerealiseerd worden zoals bvb;

• De  kubus- indoorspeelruimte op de campus
• Het belevingslokaal
• Aankoop van tuinmeubilair voor leefgroepen
• Inrichting van ons buurtrestaurant “de Link
• Realisatie van het belevingspad op de campus
• Realisatie snoezellokaal voor pony’s Hippotherapie ‘t Stokpaard
• Inrichting van ons buurtrestaurant “de Link”

 

Het Beschermcomité bedankt iedereen voor z’n steun.