Van harte welkom!

Zorgcentrum De Vleugels.
Al meer dan 10 jaar
gaan we samen dit engagement aan.

We willen jullie dan ook
van harte danken
voor alle mooie momenten

en voor alle steun
tijdens die voorbije jaren.

Door Corona moeten we ons project “Nacht ter Engelen” noodgedwongen wat anders aanpakken. Ons jaarlijkse event is altijd een schot in de roos. En daar zijn we zeer blij mee. Maar gezien de omstandigheden willen we jullie gezondheid niet in gevaar brengen.

 

Bovendien verdient jullie steun en aanwezigheid de beste service. En ook dat wordt dit jaar moeilijk. Want geef toe, een wijnproeverij met mondmasker of een dansje placeren op 1,5 meter van elkaar, dat is toch niet hetzelfde.

 

Onze economie en bedrijven hebben klappen gekregen.
Sponsoring vragen is nu niet aan de orde.


Maar niets tempert ons enthousiasme en engagement voor De Vleugels en daarom deze webshop.

Met engie trots en een zeer warm gevoel,
mogen we jullie de opbrengst meedelen
van onze verkoop via de webshop.

 

Het Beschermcomité bedankt iedereen
voor z'n steun en we wensen jullie
een zeer fijne kerst en
een voorspoedig 2021 toe.
Hopelijk kunnen we volgend jaar terug
ons feest organiseren zodat we
iedereen nogmaals kunnen bedanken.

Tot op ons feest!!

De bewoners van De Vleugels maken zelf deze engeltjes in keramiek en afgewerkt met laagje email. Wil je iemand verrassen met een kleine, maar bijzonder warme attentie? Dan is dit een uniek cadeau. Bestel ze op: https://www.nachtterengelen.be/nl/webshop

De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor mensen met een beperking.De respectvolle omgang met elkaar steunt op gemeende hartelijkheid en positieve communicatie. Een groot verantwoordelijkheidsdenken voedt de kwaliteit van de zorg voor onze naaste. We zien het als onze opdracht om mensen met een beperking een waardevolle plaats in de samenleving te laten opnemen – in de overtuiging dat het contact en de ontmoeting met hen je verrijken als mens. Het geeft ons vleugels.